07/04/12 16:25
(http://www.klassa.bg/)

Депутатите пак спасиха „Екоравновесие“ от одит

Депутатите отхвърлиха в сряда предложението на независимия депутат Георги Терзийски за възлагане на Сметната палата да направи одит на дейността на общинското предприятие „Екоравновесие“. Така Народното събрание за втори път спасява „Екоравновесие“ само в рамките на 2 седмици. 
 „За” предложението за одит в дружеството, което се грижи за безстопанствените кучета в София, гласуваха 53 народни представители, „против” – 60, а 27 се въздържаха. Преди гласуването вносителят на предложението Георги Терзийски заяви от парламентарната трибуна: „Загинаха двама души и десетки бяха ранени. ГЕРБ отказват да разгледат един сериозен проблем, за който обществото от няколко месеца говори, че служи като черна каса за партийните нужди на ГЕРБ. Милион и половина е годишният бюджет и няма абсолютна никаква ефективност.”
Парламентът отхвърли и предложение, направено от заместник-председателя на ПГ на Коалиция за България Михаил Миков, за одит на Сметната палата на Центъра за градска мобилност. . „За” гласуваха 54 депутати, „против” – 55, „въздържал се” – 30. „За пореден път предлагам да възложим одит на Сметната палата на Центъра за градска мобилност, около който тъне мистерия. Народното събрание интересува ли се от този въпрос?”, реторично попита от парламентарната трибуна Михаил Миков.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване