07/04/12 13:11
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Снимки на пожара от министерския хеликоптер

Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов. Изглед от хеликоптера на Мирослав Найденов.

Цяла галерия със снимки на пожара на Витоша, направени от хеликоптера на земеделския министър Мирослав Найденов, изпрати на OFFNews.bg доброволецът от OFFRoad-Bulgaria.com Живко Джаков. Вчера министър Найденов поискал фотоапарата на Джаков и се качил в хеликоптера заедно с ръководителя на пресцентъра си. Не е ясно дали снимките са направени от самия министър или от PR-а, но определено има какво да се види.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване