07/04/12 13:13
(http://www.klassa.bg/)

Четиво през юли: Два романа с годежен пръстен

Коктейл от романтика и приятно забавление за читателите подготвя за летните дни ИК „Кръгозор”. Общото между двата романа, които ще излязат през юли, е... годежен пръстен.
 На 16 юли издателството ще представи световноизвестна авторка, но непозната все още за българската аудитория - Мелиса Хил. Книгите й са добре познати в Ирландия и Великобритания, където младата дама получава прозвището „кралицата на неочакваните обрати”.
„Малка кутийка от Тифани“
Последната й книга -  „Малка кутийка от Тифани”, става бестселър и в Италия, където през 2011 г. оглавява почти година класацията за най-продаваните заглавия. Филмовите права на романа са закупени от голямо холивудско студио. Именно с това заглавие Мелиса Хил ще дебютира на българския пазар. „Малка кутийка от Тифани” е съвременна приказка с романтично вълшебство. Нима има момиче, което да не мечтае за нещо от „Тифани”? На Пето авеню в Ню Йорк двама различни мъже купуват подаръци за жените, които обичат. Гари купува на приятелката си Рейчъл гривна, за да й благодари, че е платила за страхотната им почивка в Ню Йорк. А и защото е оставил пазаруването на подаръците за Коледа в последния момент и май няма друг избор. Итън търси нещо по-специално – годежен пръстен за първата жена, която е успяла да го направи щастлив след загубата на любовта на живота му. Но когато подаръците на двамата се объркват, животът на двойките се променя завинаги. Дали съдбата няма други планове за тях? Или просто част от магията на „Тифани” се носи във въздуха...
 
„Имам номера ти!”
 
В края на месеца почитателките на кралицата на чиклита - Софи Кинсела, ще бъдат приятно изненадани от новия й роман „Имам номера ти!”. Попи Уайт никога не се е чувствала голяма късметлийка. Скоро ще се омъжи за съвършения мъж, но в един-единствен следобед перспективата й за „и заживели щастливо завинаги” е на път да се провали. Не само че загубва годежния си пръстен, но в паниката, която я обзема, изчезва и телефонът й. Докато обикаля трескаво из фоайето на хотела, забелязва в едно кошче захвърлен телефон. Решава да го задържи и да го използва вместо своя – сега може да остави на хотела номер, на който да й се обадят, когато намерят пръстена й. След невероятни и непредсказуеми обрати Попи ще разбере, че й предстои не сватба, а най-голямата изненада на живота й.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване