07/05/12 17:31
(http://www.klassa.bg/)

Борис Велчев поговори с протестиращи срещу съдебната система

Десетина граждани проведоха редовен протест на сдружението „Антимафия“ срещу съдебната система в четвъртък преди Висшия съдебен съвет. Те се оплакаха от „луди прокурори и пияни съдии“, като разпънаха и малка шатра пред сградата на ВСС.
Протестиращите издигнаха обичайните плакати: „Вън от системата магистратите с имотни измами“, „Прокуратурата - слуга на имотната мафия", „Велчев, докога ще прикриваш престъпните съдии и прокурори?", „Токът и парното - европейски, заплатите – африкански".
Главният прокурор Борис Велчев, преди да влезе на заседание, обърна внимание на протеста и дори поговори с някои от участниците в него, които се оказаха и негови познати. „Не съм забравил за вас, заповядайте в прокуратурата, делото ви ще бъде заведено“, каза Велчев на единия от протестиращите.
Той обясни на хората, които бяха дошли от Ямбол, Велико Търново, Варна и Бургас, че не ги е забравил и че в петък ще има среща с техния водач Георги Дражев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване