07/05/12 15:14
(http://www.klassa.bg/)

Български сайт за законно гледане на филми онлайн – MYFILM.BG

Алтернатива за всички, които искат да гледат хубави български филми, но нямат удобни киносалони или достатъчно време, вече има – новата платформа, създадена от ПРО ФИЛМС. Продуцентите на една от най-успешните български комедии за последните 20 години – „Корпус за бързо реагиране“ – стартират с нова платформа „видео по поръчка”.
На адрес www.myfilm.bg ще може да се гледат напълно законно филми. Стартират с максимално изчистена визия и с един филм – „Корпус за бързо реагиране“. Постепенно платформата ще се обогатява с още и още заглавия. На 13 юли там ще има премиера „Номер 1000”, следват и още много любими БГ заглавия.
Ще има също така анимации, избрани шедьоври от европейското и американското кино.
Така вече всеки, който има компютър и интернет, ще може съвсем законно да гледа филми по свой избор, в удобно време и на удобно място, сам или в компанията на приятели и семейство.
Всеки филм има трейлър, който играе и ролята на тест за интернет връзката, а също така и информация за авторите, екипа и още много полезни и забавни факти и случки.
Дали новият сайт ще се превърне в българска версия на iTunes? Това ще покажат времето и културата на българския потребител.
Но все пак е едно добро начало.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване