07/06/12 09:21
(http://radiomilena.com/)

Открита процедура за подбор на представители на целевата група по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ

buropotruda Открита процедура за подбор на представители на целевата група по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощВъв връзка със стартиране на проект: No ESF –1107-02-02003 ,” Алтернатива за устойчива заетост в общините Несебър и Поморие”.

Бюро по труда – Бургас ,отдел УЗ-Поморие  уведомява, че е открита процедура за подбор на представители на целевата група по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: „Вземи живота си в свои ръце”

Начинът на провеждане на подбора на кандидатите за участие в проектните дейности ще се проведе в три кръга:

- Заявление от кандидата по образец, предоставен от ДБТ за включване в Дълъг списък на кандидатите;

- провеждане на интервю;

- публикуване на списъка с одобрените кандидати.

Кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания:

?      безработни лица без образование, с ниска степен на образование и без специалност и професия;

?      трайно безработни лица;

?      неактивни лица;

?      представители на уязвими етнически групи.

 

Документи за кандидатстване:

  • Заявление – получава се в ДБТ от индивидуалния трудов посредник;
  • Служебна бележка от ДБТ, удостоверяваща регистрацията, както и нейната продължителност;

 

Заявления за кандидатстване се подават до  31.07.2012г.

 

Заинтересованите лица могат да получат консултации в периода от 05.07.2012 .до 31.07.2012, от 09.00  до 17.30 ч. от Регионалния експерт на Главна дирекция ЕФМП на АЗ и отдел “Услуги по заетостта ”- ПОМОРИЕ  към ДБТ – БУРГАС, ул. “ СОЛНА ” № 15
До една седмица след изтичане на срока за подаване на документите за кандидатстване, на Информационното табло в Бюрото по труда-БУРГАС,отдел УЗ ПОМОРИЕ  ще бъде съобщено кои от кандидатите се допускат до интервю, дата, място и час на провеждане.

До една седмица след провеждане на интервю с потенциалните кандидати се изготвя Окончателен списък на одобрените лица, който ще бъде изложен на Информационното табло в Бюрото по труда.

 

 Открита процедура за подбор на представители на целевата група по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ

bookmark Открита процедура за подбор на представители на целевата група по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощsvejo Открита процедура за подбор на представители на целевата група по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощgoogle Открита процедура за подбор на представители на целевата група по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощdelicious Открита процедура за подбор на представители на целевата група по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощstumbleupon Открита процедура за подбор на представители на целевата група по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощfacebook Открита процедура за подбор на представители на целевата група по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване