07/07/12 07:32
(http://radiomilena.com/)

Трудовият пазар – препятствието на Барак Обама

obama2 150x150 Трудовият пазар – препятствието на Барак ОбамаНай-голямата световна икономика е създала едва 80 хиляди работни места през юни, помрачавайки перспективите за икономическото възстановяване и отнемайки от политическия устрем на президента Барак Обама, получен след като миналата седмица Върховният съд утвърди закона за здравеопазването, пише британският вестник „Файненшъл таймс“, цитиран от Агенция Фокус.   Слабият темп на откриването на работни места, който остави нивото на безработицата на 8,2%, е поредното доказателство, че американската икономика страда от последствията от дълговата криза в еврозоната и от забавения растеж в развиващи се страни като Китай.   По време на реч в щата Охайо Обама подчерта, че не е доволен от данните за пазара на труда, въпреки че те отразяват постепенното подобрение на трудовия пазар през последните три години, следващи финансовата криза.   „Нашата цел не е да се върнем там, където бяхме през 2008 година. Целта ни е да се завърнем към времето, в което средната класа имаше известна сигурност“, заяви президентът, който се бори за втори мандат, цитира actualno.com.

 Трудовият пазар – препятствието на Барак Обама

bookmark Трудовият пазар – препятствието на Барак Обамаsvejo Трудовият пазар – препятствието на Барак Обамаgoogle Трудовият пазар – препятствието на Барак Обамаdelicious Трудовият пазар – препятствието на Барак Обамаstumbleupon Трудовият пазар – препятствието на Барак Обамаfacebook Трудовият пазар – препятствието на Барак ОбамаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване