07/09/12 13:49
(http://www.klassa.bg/)

На 11 юли: „Добро утро с БНТ 2” с голямо събитие на варненския плаж

Сутрешният блок „Добро утро с БНТ 2” за пръв път ще се излъчи директно от варненския плаж  на 11 юли, сряда. . Екипът на предаването е подготвил  много изненади и подаръци за посетителите, които се включат в игрите и конкурсите на предаването. В този специален ден сутрешният блок ще заложи на свежите летни теми, свързани с горещия сезон. Зрителите ще получат ценни съвети за това, как да се предпазват от слънцето, кога е най-безопасно да се влиза в морето и какви са препоръките на спасителите и лекарите на плажа в летните жеги.

Гости на предаването ще бъдат известният баскетболист Тодор Стойков, Миро Морския от група „Джанго Зе”, който ще изпее емблематичната песен „Луди жаби”, както и децата от вокална група „Бънджи сингърс”. Специални гости ще бъдат и групата на странните момчета от Варна, които предпочитат да ходят на плаж, когато на него има сняг и е зима, както и състезателят по картинг Павел Лефтеров.

Заедно с тях екипът на „Добро утро с БНТ 2” е подготвил много изненади за малките посетители на плажа в този ден. Конкурси за пясъчни замъци, състезания по теглене на въже и позабравени игри от детството на родителите им са само малка част от тях. „Добро утро с БНТ 2” ще покаже на зрителите и посетителите на плажа и как можем сами да си направим хвърчила и как да ги пускаме. Фокуси, фотоизложби, конкурси за най-добри рисунки и много специални подаръци от БНТ 2 очакват всички малки посетители на варненския плаж тази сряда с „Добро утро с БНТ2”.

Присъединете се към нас тази сряда от 9:00 ч  до 10:00 ч на варненския плаж  пред водната пързалка с „Добро утро с БНТ 2” с водещ Силвия Благоева!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване