07/09/12 11:38
(http://radiomilena.com/)

Правят манастирска лекарна на две мили в морето

manastir 300x225 Правят манастирска лекарна на две мили в морето„Манастирска лекарна“ на две мили в морето ще се изгради по проекта за реставрация на остров Света Анастасия. Мястото ще  предлага на своите гости продукти от билки, тинктури, природни сокове, сушен микс от диви плодове и мед по стари манастирски рецепти.

За разработване на уникалните рецепти зам.-кметът на община Бургас Йорданка Ананиева се обърна за съдействие към Съюза на билкарите в страната.

Манастирската лекарна ще дава възможност за организиране на срещи с интересни автори на книги на такава тематика, както и консултации от лицензирани народни лечители, лекари  и фармацевти, специализирани в областта на природолечението.  Организирането на специални лекции и обучения ще мотивира посетителите да опознават и пазят българската флора, сами да събират природни продукти по рецепти и указания, които са получили в Манастирската лекарна.

 Правят манастирска лекарна на две мили в морето

bookmark Правят манастирска лекарна на две мили в моретоsvejo Правят манастирска лекарна на две мили в моретоgoogle Правят манастирска лекарна на две мили в моретоdelicious Правят манастирска лекарна на две мили в моретоstumbleupon Правят манастирска лекарна на две мили в моретоfacebook Правят манастирска лекарна на две мили в моретоСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване