07/10/12 12:41
(http://radiomilena.com/)

Бургазлия стана първи при мъжете на Международния турнир по бадминтон за глухи

DSC 3391 150x150 Бургазлия стана първи при мъжете на Международния турнир по бадминтон за глухиДнес завърши първият  международен турнир по бадминтон за глухи „Георги Антов“, провел се в спортна зала „Никола Станчев“. Кметът Димитър Николов уважи поканата на състезателите от България, Австрия, Великобритания, Германия, Македония, Франция и Русия и взе участие в церемонията по закриване и награждаване на победителите. С него беше и зам.-кметът Йорданка Ананиева. За радост на бургазлии шампион при мъжете стана техният съгражданин Теодор Жеков. Турнирът се организира от Спортна федерация на глухите в България, със съдействието на Община Бургас. Идеята е да стане традиционен и постепенно да придобие статут на световна купа.

 Бургазлия стана първи при мъжете на Международния турнир по бадминтон за глухи

bookmark Бургазлия стана първи при мъжете на Международния турнир по бадминтон за глухиsvejo Бургазлия стана първи при мъжете на Международния турнир по бадминтон за глухиgoogle Бургазлия стана първи при мъжете на Международния турнир по бадминтон за глухиdelicious Бургазлия стана първи при мъжете на Международния турнир по бадминтон за глухиstumbleupon Бургазлия стана първи при мъжете на Международния турнир по бадминтон за глухиfacebook Бургазлия стана първи при мъжете на Международния турнир по бадминтон за глухиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване