07/10/12 09:01
(http://radiomilena.com/)

Откраднати 18 хиляди лева от хладилна чанта на товарен автомобил

pari9 150x150 Откраднати 18 хиляди лева от хладилна чанта на товарен автомобил18 000 лева са били откраднати от хладилна чанта в товарен автомобил, съобщават от Областна дирекция на МВР в Бургас. Автомобилът бил шофиран от 42-годишен мъж, който спрял до ВХТИ, излиза от колата и я оставя с включен двигател и не я заключва. След като се прибира в складовата база установява, че липсват парите от хладилната чанта, която стояла между седалките. По случая е образувано досъдебно производство.

 Откраднати 18 хиляди лева от хладилна чанта на товарен автомобил

bookmark Откраднати 18 хиляди лева от хладилна чанта на товарен автомобилsvejo Откраднати 18 хиляди лева от хладилна чанта на товарен автомобилgoogle Откраднати 18 хиляди лева от хладилна чанта на товарен автомобилdelicious Откраднати 18 хиляди лева от хладилна чанта на товарен автомобилstumbleupon Откраднати 18 хиляди лева от хладилна чанта на товарен автомобилfacebook Откраднати 18 хиляди лева от хладилна чанта на товарен автомобилСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване