07/11/12 14:06
(http://radiomilena.com/)

Намерени и върнати лични документи на чужденци

dokument 300x168 Намерени и върнати лични документи на чужденциДълъг и труден е пътят, който цели да подобри живота на децата ни. Границата между добрите намерения и грубото вмешателство в чуждия живот е много тънка. Още по-сложен е въпросът, когато се отнася до деца и младежи, прекарали живота си по институции, без семейства и без добри модели за подражание. Колкото и да е трудно, когато се отнася до децата на България трябва да се проявява постоянство, търпение и да се засвидетелства много любов. Тези инвестиции дават резултат, но е нужно време.

Искра Йорданова е от Защитеното жилище в с. Бата. В Каблешково, където работи, е намерила лични документи на чуждестранен гражданин и ги е предоставила на органите на МВР. Тази на пръв поглед малка случка е илюстрация за това, че когато едно дете попадне в здрава среда, когато хората, които го заобикалят са със здрав морал и високи ценности, то човешката същност може да бъде моделирана по възможно най-добрия начин. В този случай ролята на възпитателите, на педагозите, на всички възрастни, с които контактува във всекидневието си Искра е огромна и благотворна. Община Поморие, в лицето на кмета Иван Алексиев изказва специални поздравления на Искра Йорданова за благородната й постъпка, както и на нейните възпитатели, педагози и приятели от защитеното жилище, които са помогнали за изграждането й като личност.

 Намерени и върнати лични документи на чужденци

bookmark Намерени и върнати лични документи на чужденциsvejo Намерени и върнати лични документи на чужденциgoogle Намерени и върнати лични документи на чужденциdelicious Намерени и върнати лични документи на чужденциstumbleupon Намерени и върнати лични документи на чужденциfacebook Намерени и върнати лични документи на чужденциСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване