07/12/12 20:36
(http://www.klassa.bg/)

Милото от „Седем часа разлика” се включва в МОНТФИЗ Арт Фест 2012

Нашумелият актьор Калин Сърменов става част от компанията на МОНТФИЗ Арт Фест, който ще се проведе в Созопол от 21 до 29 юли.
Наред с Иван Бърнев, Мария Сапунджиева и Деян Донков, Милото от „Седем часа разлика” също ще води уроци по актьорско майсторство за всички участници в МОНТФИЗ Арт Фест 2012.
Това е изненада за всички, които са решили да се включат във Фестивала, тъй като организаторите му я оповестяват буквално в навечерието на грандиозното черноморско събитие.

„До началото на Фестивала има цели девет дни. Предстоят още приятни изненади!” – лаконичен беше собственикът на МОНТФИЗ Слав Бойчев. – „Някои от изненадите ще станат известни чак на самия Фестивал.”

МОНТФИЗ Арт Фест е мащабен форум на изкуствата, който предлага на своите участници девет дни на морето и ежедневни разнообразни уъркшопи по актьорско майсторство, поп & рок пеене, салса, кизомба, хип-хоп, зумба, български народни танци, кандидатстудентски консултации за НАТФИЗ и много други.

Участниците във Фестивала ще имат удоволствието да се учат от имена като Иван Бърнев, Мария Сапунджиева, Деян Донков, Етиен Леви, Калин Сърменов, проф. Снежина Танковска, Георги Енчев – GOOSH, Виктория Михова – Goldy, Костадин Костадинов – Коста и много други.

Във Фестивала могат да се включат всички навършили 14 години. Участниците вече надхвърлят 200 души и записванията за участие продължават да текат с пълна пара.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване