07/12/12 09:13
(http://radiomilena.com/)

„Тотал” спечели конкурса за проучване на находищата на нефт и газ във водите на Черно море

moreto4 300x182 „Тотал” спечели конкурса за проучване на находищата на нефт и газ във водите на Черно море Френската компания „Тотал” е спечелила конкурса за проучване на находищата на газ в блока „Хан Аспарух” в дълбоките води на Черно море. Това обяви министърът на икономиката енергетиката и туризма Делян Добрев. Заедно с министър-председателя Бойко Борисов те подписаха 16 договора с големи предприятия, спечелили финансиране по ОП „Конкурентоспособност”, предаде КРОСС.

 

Преди време Добрев обяви, че три са големите компании, които са подали оферти за проучвания и добив на газ в блок „Хан Аспарух” в Черно море. Това са: „Ексомобил”, която е световен лидер в проучването и добив на нефт и газ; френската компания „Тотал” и „Мелроуз”.

 „Тотал” спечели конкурса за проучване на находищата на нефт и газ във водите на Черно море

bookmark „Тотал” спечели конкурса за проучване на находищата на нефт и газ във водите на Черно море svejo „Тотал” спечели конкурса за проучване на находищата на нефт и газ във водите на Черно море google „Тотал” спечели конкурса за проучване на находищата на нефт и газ във водите на Черно море delicious „Тотал” спечели конкурса за проучване на находищата на нефт и газ във водите на Черно море stumbleupon „Тотал” спечели конкурса за проучване на находищата на нефт и газ във водите на Черно море facebook „Тотал” спечели конкурса за проучване на находищата на нефт и газ във водите на Черно море Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване