07/13/12 16:26
(http://www.klassa.bg/)

Сергей Устинов представи най-новия си детективски роман „Непреодолимо желание“

В най-голямата книжарница у нас – Книжен център „Гринуич“, Сергей Устинов представи на българските читатели най-новия си детективски роман „Непреодолимо желание“, публикуван у нас от издателство „Ентусиаст“. Романът, пожънал вече завиден успех в Русия, предлага всичко, което трябва да притежава един истински качествен трилър: преследване, любов, тайнствена серийна убийца, загадъчни произшествия и изкусно заплетена интрига.

Вечерта на официалната премиера откри Виктория Бисерова от издателство „Ентусиаст“. Тя приветства гостите с добре дошли и сподели, че не се съмнява, че със своя вълнуващ сюжет, „Непреодолимо желание“ ще се нареди сред най-четените криминалета това лято. Книгата представиха известният български писател и поет Любомир Левчев, близък приятел и съмишленик на Устинов, и поетесата Надя Попова, която е преводач на романа от руски. „За мен е истинско удоволствие и привилегия да съм участник в българското издание на тази книга“, сподели с присъстващите Надя Попова.

„Устинов е от ярко талантливите съвременни руски белетристи, обсебен от криминалния жанр. Употребявам този израз „обсебен“, защото подозирам, че не той е избрал жанра си. Сергей пресъздава такава действителност, каквато аз не съм виждал, макар да минавам за стар писател на Русия. Като че ли бъдещето е наело писателя за частен детектив, който да проучи неговите тайнства и да му каже струва ли си да настъпва вече“, разкри Любомир Левчев.

Специално за гостите на събитието Сергей Устинов разкри, че подготвя следваща книга, в която главен герой отново ще бъде Стас Северин, но запази подробностите в тайна като изненада за читателите.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване