07/14/12 12:46
(http://www.klassa.bg/)

Фенове искат среща с премиера Бойко Борисов заради проблемите във волейбола

Феновете от Facebook групата „Против уволнението на Радо Стойчев“ подадоха молба в Министерски съвет за среща с премиера Бойко Борисов. Запалянковците искат да обсъдят проблемите във волейбола и възможните им решение с министър-председателя.
„Към момента резултатите от меко казано недалновидното управление на БФВ са очевидни – слабото представяне и увредения микроклимат в националния ни отбор, както и финансовия провал на домакинството на Световната лига в зала „Арена Армеец“, довели до цялостно уронване на престижа на българския волейбол пред света“, твърдят в молбата си феновете от групата, която обединява около 15 хиляди души.
Според тях цялостното състояние на федерацията е „предпоставка за провал на тима ни на олимпийските игри в Лондон“
Волейболните фенове смятат, че на евентуалната среща с Борисов могат да представят виждане за възможния изход от „създалата се скандална ситуация в българския волейбол“.
Премиерът Бойко Борисов на няколко пъти се опита да помири враждуващите фракции в българския волейбол, в името на единството в националния отбор. Преди около месец обаче той отсече, че и двете страни в спора не са прави и призова волейболистите „да се стегнат и да играят“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване