07/15/12 16:13
(http://www.klassa.bg/)

Версия: Сейдж Сталоун е бил мъртъв седмица преди да го открият

Синът на Силвестър Сталоун може би е починал седмица преди да открият тялото му, предадоха американски телевизии, цитирайки жълтия сайт TMZcom. Негов полицейски източник е съобщил, че намереният в петък в дома му в Лос Анджелис Сейдж вероятно е бил мъртъв от 3-4 дни или дори седмица. Икономът на  къщата е имал строга забрана от него да влиза в стаята му и дори да чука на вратата. 
Същият източник казва, че 36-годишният мъж се е затварял с дни в една стая, пълна с фасове, бира и безалкохолни напитки, консерви и гниеща храна.
Официално от полицията съобщиха, че по тялото няма никакви следи от насилие и не е  намерено предсмъртно писмо. В същото време полицията определи като безотговорни съобщенията на някои медии, които тръгнаха от същия сайт, че причината за смъртта е свръхдоза медикаменти. Самият адвокат на Сталоун каза, че Сейдж никога не е злоупотребявал с алкохола и не е взимал наркотици. В дома са намерени опаковки с лекарства, но от полицията казаха, че не знаят точно какво е имало в тях.
Аутопсия на тялото ще бъде направена в близките дни, но резултатите от токсикологичната експертиза ще станат известни след няколко седмици, уточнява АП.
36-годишният  кинорежисьор и актьор е бил пред женитба, в добро настроение и работил над няколко творчески проекта, заяви неговият адвокат Джордж Браунщайн.
Сейдж се появи на екрана за първи път заедно с баща си във филма „Роки 5“ през 1990 г., където играеше сина на главния герой. После двамата се снимаха заедно в още един филм - „Дневна светлина“, 1996 г.
Той е по-големият син на Силвестър Сталоун от първата му жена – американката Саша Зак. След  10-годишен брак двамата се развеждат през 1985 г.  Силвестър Сталоун има още 3 деца от третата си и сегашна съпруга Дженифър Флавин. Големият актьор е съсипан, предаде Би Би Си, цитирайки неговия пиар.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване