07/15/12 16:21
(http://www.klassa.bg/)

Мадона разгневи Марин льо Пен

Националният фронт във Франция ще подаде жалба срещу певицата Мадона заради излъчен в събота по време на концерта й в Париж видеоклип, на който се появява лидерът на крайнодясната партия със свастика на челото, предаде АФП.  Жалба за обида ще бъде внесена в районния съд, където е „Стад дьо Франс“ - мястото на концерта. Това заяви за Ройтерс Флориан Филипо, вицепредседател на партията.
Марин льо Пен била предупредила звездата, че ако тя излъчи клипа на френска територия, я очаква буря. Преди време той бе пуснат на концерт на поп звездата в Израел.
Клипът показва лицето на Мадона, размесено с лицата на личности като папа Бенедикт XVI и Хосни Мубарак, сред които за кратко се появява и това на Марин льо Пен,  окичена със свастика на челото. Това се случва само за няколко секунди, след което се появява лице, приличащо на Хитлер. От щаба на крайнодясната френска партия определиха излъчването като груба провокация. Те заявиха, че ще подадат жалбата, за да защитят своите избиратели и симпатизанти.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване