07/16/12 08:28
(http://radiomilena.com/)

Извършена кражба на пари от кола, оставена без надзор за пет минути

police car 150x150 Извършена кражба на пари от кола, оставена без надзор за пет минути На 13.07.т.г. около 23.00 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение от 35 годишен помориец за това, че около 22.00 ч. на същата дата, от улица «Княз Борис І» пред дом № 46, е извършена кражба на оставена за около 5 минути без надзор детска кола «Кетлер», наподобяваща кола от «Формула 1», закупена преди около година за сумата от 300 лева. Работата по случая продължава, съобщиха от пресцентъра на полицията.

 Извършена кражба на пари от кола, оставена без надзор за пет минути

bookmark Извършена кражба на пари от кола, оставена без надзор за пет минути svejo Извършена кражба на пари от кола, оставена без надзор за пет минути google Извършена кражба на пари от кола, оставена без надзор за пет минути delicious Извършена кражба на пари от кола, оставена без надзор за пет минути stumbleupon Извършена кражба на пари от кола, оставена без надзор за пет минути facebook Извършена кражба на пари от кола, оставена без надзор за пет минути Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване