07/16/12 18:08
(http://radiomilena.com/)

Никола Шентов стана за трети път републикански шампион по стортна стрелба

За трета поредна година помориецът Никола Шентов стана републикански шампион по стортна стрелба в дисциплината “трап”.Със стабилната си стрелба не допусна никакви изненади. Той е стрелец  на спортен клуб“Пиргос”-Бургас, в който младежите за поредна година установиха пълно господство в ловно спортната стрелба при младежите в страната. На провелия се през изминалия уикенд финал на Държавно първенство по ловна стрелба момчетата завоюваха общо три републикански титли  и един бронзов медал. Упоритият труд на младите състезатели и техните инструктори отново дадоха златни плодове. В дисциплина “скийт” при младежите Иван Гочев се представи на изключително ниво, а друг състезател – 15 годишният Пламен Радев спечели бронза. Интересен е фактът, че Иван Гочев завоюва титлата с изключителен за възрастта си резултат – 110 от 125 възможни, което съпоставено с резулатите на мъжете би му отредило пето място в страната.  За отбелязване е и смелата стрелба на дебютанта в отбора – Павел Керемедчиев, който провежда усилени занимания едва от няколко месеца, но въпреки това зае шесто място. Младите скийтисти на клуба в състав Иван Гочев, Пламен Радев и Павел Керемедчиев спечелиха и отборната титла със смазващо превъзходство над останалите.

Никола Шентов Никола Шентов стана за трети път републикански шампион по стортна стрелба

 

 Никола Шентов стана за трети път републикански шампион по стортна стрелба

bookmark Никола Шентов стана за трети път републикански шампион по стортна стрелбаsvejo Никола Шентов стана за трети път републикански шампион по стортна стрелбаgoogle Никола Шентов стана за трети път републикански шампион по стортна стрелбаdelicious Никола Шентов стана за трети път републикански шампион по стортна стрелбаstumbleupon Никола Шентов стана за трети път републикански шампион по стортна стрелбаfacebook Никола Шентов стана за трети път републикански шампион по стортна стрелбаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване