07/16/12 14:20
(http://www.klassa.bg/)

Софийската филхармония с нови абонаментни цикли за сезон 2012-2013

Националната филхармония подготвя обещаващ предюбилеен сезон с интересни автори и произведения, които ще звучат под диригентските палки на именити диригенти, в изпълнение на солисти доказали своята висока класа у нас и по световните сцени.
Вече са в продажба новите абонаментни цикли за предстоящия сезон на Софийската филхармония. Концертите са обединени в заглавията: „София, култура, Европа”, „Класично и романтично” и „Класика в неделя”. В репертоара на Филхармонията са включени и програми специално за децата. Под диригентството на Главния диригент Мартин Пантелеев, диригентите Росен Миланов, Павел Балев, Рани Калдерон, Кристофър Линдън Гий, Любка Биаджони и др. ще звучат любими на публиката произведения, но както е традиционно за Софийската филхармония ще бъдат представени и премиерни творби. Солисти в новия сезон ще са обичаните Веско Пантелеев-Ешкенази, Георги Черкин, Мила Георгиева и още много други.
Новите абонаменти цикли можете да си закупите от билетната каса на Софийската филхармония, която в летния период ще е с работно време в делнични дни от 10 ч. до 18 ч. За повече информация: тел. 02/9877656.
Очаквайте скоро и новите абонаментни цикли на съставите към Софийската филхармония - „Виенска класика” на София квартет, „Органова палитра” с Велин Илиев и „Звукови диалози” с Националния филхармоничен хор.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване