07/17/12 12:59
(http://www.klassa.bg/)

Music Clinic Records влизат в първия пиано бар на открито на 19 юли

Артистите на Music Clinic Records канят в разгара на горещото лято в прохладната обстановка на Московска 15. На 19 юли от 22:30 часа изпълнителите на лейбъла ще отбележат с много ритъм и музикално лечение отварянето на вратите на първия по рода си пиано бар на открито. Заведението всъщност е летния вариант на най-стариа пиано бар в Дофия, намиращ се в квартал Изток. През жаркото лято в Московска 15 всяка вечер познати родни изпълнители ще забавляват гостите на заведението с песни от репертоара си.
За откриващото парти, полагащо старта на летния сезон на заведението, на сцената ще се качи соул и фънк гуруто DJ Marten в компанията на Десислав Иванов (Tri O Five) на саксофон. След диджей сета с живи инструменти щафетата на сцената ще бъде поверена в ръцете на Елена Кокорска, Антони Рикиев и Александър Славчев. Вечерта ще продължи с много летни коктейли, прохладна обстановка и специалното участие на очарователната Мария Илиева.
Само ден преди това (18 юли, сряда) и броени седмици след излизането на първата българска музикална компилация от страна на лейбъла Music Clinic Records феновете са поканени на следобедно launge party в магазин Public в софийския The Mall от 19 часа. Родните меломани ще имат шанса да се срещнат с част от изпълнителите на клиниката, да получат автограф, както и подарък от официалния мърчънддайз на лейбъла и да се насладят на 100%-овото музикално лечение.
Специално по случай събитието меломаните ще имат възможност да чуят на живо някои от имената, завеждащи отделите в Music Clinic Records, а именно Tri O Five, xSPENSive, Low Step, SouthWick и Free Style със специалното участие на Bobo!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване