07/17/12 13:20
(http://www.klassa.bg/)

И Лейди Гага ще пее в "Арена Армеец"

Концертът на Лейди Гага, част от световното й турне The Born This Way Ball, ще бъде преместен в "Арена Армеец" София. Датата на шоуто остава същата – 14 август 2012 г. от 20.00 ч. Това съобщиха организаторите от "София мюзик ентърпрайсиз" .Ценовите категории на билетите и позиционирането им спрямо сцената в "Арена Армеец" остават без промяна. Всички правостоящи билети ще са валидни за залата, без да бъдат преиздавани.
Седящите места обаче се налага да бъдат издадени отново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата. Процедурата ще бъде максимално облекчена и може да бъде осъществена от 17 юли до 14 август 20.00 ч. в деня на концерта на следните места:
1. Касата на Тикетпро в Билетен център НДК – София
2. Централният офис на Тикетпро - София, ул. "Шандор Петьофи" 28
3. На касите на Арена Армеец София – в деня на концерта
Организаторите коментираха, че това решение е взето от мениджмънта на звездата и то няма нищо общо с продажбата на билетите, какъвто например е случаят с местенето на концерта на "Ред хот чили пепърс" в "Арена Армеец".
Промяна в шоуто също няма да има, като то ще бъде представено в целия си блясък, дори и на закрита площ.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване