07/18/12 11:43
(http://radiomilena.com/)

86-годишна жена от с.Каменар стана жертва на телефонна измама

izmama 86 годишна жена от с.Каменар стана жертва на телефонна измамаНа 17.07.т.г. около 13.30 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение от 86 годишна жена от с. Каменар, общ. Поморие за това, че предния ден по обяд получила обаждане на домашния си телефон от мъж, представил се за лекар, който заявил че на внучка й трябва да се извърши спешна операция, струваща 16 000 лева. Пенсионерката заявила, че разполага със сумата от 1 400 лева и ще ги даде да помогне на внучката си. Около 15.00 ч. на 16.07.т.г. пред дома на жената дошъл непознат мъж, на когото тя предала парите си. Ден по-късно установила, че е станала жертва на телефонна измама и алармирала полицейските служители от Районно управление «Полиция» – Поморие.

 86 годишна жена от с.Каменар стана жертва на телефонна измама

bookmark 86 годишна жена от с.Каменар стана жертва на телефонна измамаsvejo 86 годишна жена от с.Каменар стана жертва на телефонна измамаgoogle 86 годишна жена от с.Каменар стана жертва на телефонна измамаdelicious 86 годишна жена от с.Каменар стана жертва на телефонна измамаstumbleupon 86 годишна жена от с.Каменар стана жертва на телефонна измамаfacebook 86 годишна жена от с.Каменар стана жертва на телефонна измамаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване