07/18/12 12:55
(http://www.klassa.bg/)

Джордж Майкъл пред радио ВВС 2: Умрях, после възкръснах и започнах да се боря за живота си

Джордж Майкъл проговори пред радио ВВС 2 за петте седмици, прекарани в полукома като последица от тежката пневмония, която го сполетя преди една година.
"Сякаш куршум ме прониза, умрях, а после възкръснах. Всичко започна с нещо, което смятах за настинка с много висока температура. И то по време на европейското ми турне, което бе доста напрегнато. Във Виена, както си седях привечер и похапвах, си дадох сметка, че ми се случва нещо странно и страшно. И реших да си полегна, за да ми премине. Това бе последният ми спомен, който ме спохождаше през следващите пет ужасни седмици“, разказва 49-годишният певец. Първите 14 дни били фатални и страшни. След това окъзнал, че трябва да се бори, за да оцелее и започнал да го прави.
„Човек не може да си представи колко лесно е да загубиш живота си. След като си дадох сметка какво съм преживял, трябваше да започна да се уча да ходя. Защото мускулите ми бяха страшно отслабнали. Бях старче, болно и слабо“, продължава разказа си Джордж Майкъл.
Вече здрав, попидолът влиза в напрегнат и динамичен период. Смята да направи концерт във Виена и да подари 1000 билета на лекарите, които му върнаха живота. Джордж Майкъл ще пее и на откриването на Олимпиадата в Лондон.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване