07/18/12 20:32
(http://radiomilena.com/)

Станишев поднесе цветя нa паметника на В. Левски в Поморие

P7181470 768x1024 Станишев поднесе цветя нa паметника на В. Левски в Поморие

 

Лидерът на БСП Сергей Станишев  поднесе цветя нa паметника на В. Левски в Поморие, чиeто рождение се отбелязва на днешния ден. Поводът за гостуването му бе подписката с искане „За провеждане на референдум За или Против АЕЦ Белене“, която продължава съобщиха от БСП Поморие. До момента в национален мащаб са събрани над 520 000 подписа, като крайният срок е 25.07. Председателят на социалистите е на обиколка в региона и страната, като целта е да се включва лично в попълването на бланките и агитиране на хората. Днес той беше и в Поморие в подкрепа на местната организация. Въпреки неудобния обеден час, през което групата премина по централната пешеходна зона на Поморие, към подписката се присъединиха голяма част от хората, които по това време бяха по улицата.

P7181499 Станишев поднесе цветя нa паметника на В. Левски в Поморие

P7181463 Станишев поднесе цветя нa паметника на В. Левски в Поморие

 Станишев поднесе цветя нa паметника на В. Левски в Поморие

bookmark Станишев поднесе цветя нa паметника на В. Левски в Помориеsvejo Станишев поднесе цветя нa паметника на В. Левски в Помориеgoogle Станишев поднесе цветя нa паметника на В. Левски в Помориеdelicious Станишев поднесе цветя нa паметника на В. Левски в Помориеstumbleupon Станишев поднесе цветя нa паметника на В. Левски в Помориеfacebook Станишев поднесе цветя нa паметника на В. Левски в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване