07/19/12 12:42
(http://radiomilena.com/)

Видео и снимки на предполагаемия атентатор от летище Сарафово

13 Видео и снимки на предполагаемия атентатор от летище Сарафово

Министерството на вътрешните работи (МВР) разпространи снимки и видео на предполагаеми атентатор, причинил взрива на летище Бургас, при който загинаха петима израелски туристи, българин и самият той.

23 Видео и снимки на предполагаемия атентатор от летище Сарафово

Във връзка с терористичния акт МВР умолява гражданите да съобщят в най- близкото поделение на министерството или на тел.056/844242 всяка налична информация за самоличността, контактите, ползваните автомобили и адреси на лицето от снимката и видеоматериала. Анонимността е гарантирана. Същият е използвал неистински документ – шофьорска книжка от американския щат Мичиган.

 Видео и снимки на предполагаемия атентатор от летище Сарафово

bookmark Видео и снимки на предполагаемия атентатор от летище Сарафово svejo Видео и снимки на предполагаемия атентатор от летище Сарафово google Видео и снимки на предполагаемия атентатор от летище Сарафово delicious Видео и снимки на предполагаемия атентатор от летище Сарафово stumbleupon Видео и снимки на предполагаемия атентатор от летище Сарафово facebook Видео и снимки на предполагаемия атентатор от летище Сарафово Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване