07/19/12 04:53
(http://radiomilena.com/)

Кристалина: Това е атака срещу България и Европа

kristalina georgieva 150x150 Кристалина: Това е атака срещу България и ЕвропаЕврокомисар Кристалина Георгиева осъди остро атентата от вчера на летището в Сарафово, при който загинаха и бяха ранени израелски туристи.
Георгиева каза, че всички институции са се обединили.
„Всички страни-членки на Европа бяха предупредени”, посочи Георгиева пред БНТ. Трябва да сме наясно, че живеем в свят, в който има повече рискове. Запитана за реакцията на българските власти, еврокомисар Георгиева каза, че всичко е било мобилизирано. От вчера до днес има напредък в това да се разбере каква е била атаката и кой е виновен.
Както при всяка криза, изключително важно е да извлечем уроците и да кажем какво ще правим по-добре, за да бъдат защитени нашите граждани, категорична бе еврокомисар Кристалина Георгиева. „Това е първи атентат на наша територия, това е атака срещу България, срещу Европа”, подчерта тя, цитирана от Агенция Кросс.

 Кристалина: Това е атака срещу България и Европа

bookmark Кристалина: Това е атака срещу България и Европаsvejo Кристалина: Това е атака срещу България и Европаgoogle Кристалина: Това е атака срещу България и Европаdelicious Кристалина: Това е атака срещу България и Европаstumbleupon Кристалина: Това е атака срещу България и Европаfacebook Кристалина: Това е атака срещу България и ЕвропаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване