07/19/12 22:05
(http://radiomilena.com/)

Шофьор на поморийски автобус спасява над 50 туристи от Израел при терористичния атентат

Пресцентърът на Министерството на вътрешните работи разпространи снимки на изгорелите автобуси при терористичния атентат на летище Сарафово.
От взрива на камикадзето напълно изгоря и един поморийски автобус, собственост на фирма „Конкорд 7″, оказал се в същия момент празен. Транспортната фирма е трябвало да извози с два автобуса до Сл. бряг туристи от Израел и Словакия. Вторият автобус е бил вече пълен с над 50 туристи от Израел и се изчаквало да тръгнат. Веднага след взрива истински героизъм е проявил 43 г. шофьор  Виктор Андонов, който с риск за живота си е успял да притича до пълния автобус с хора, включил двигателя и с отворени капаци на багажните отсеци е извел возилото да площадката на изпращащите, въпреки виковете и паниката на хората, а там мястото е било най-безопасно.
„Виктор успя да спаси част от туристите и единия автобус, който можеше да изгори също като факла, защото бе само на няколко метра от взрива. Не искам да мисля какво би се случило, ако не бе проявил такава смелост. Той е един от нашите най-добри шофьори, работи при нас от години и многократно е извозвал туристи от летището“, коментира собственичката на транспортната фирма Елена Кафадарова.

 

 

 

120719 BURGAS3 Шофьор на поморийски автобус спасява над 50 туристи от Израел при терористичния атентат

120719 BURGAS6 Шофьор на поморийски автобус спасява над 50 туристи от Израел при терористичния атентат

120719 BURGAS8 Шофьор на поморийски автобус спасява над 50 туристи от Израел при терористичния атентат

120719 BURGAS15 Шофьор на поморийски автобус спасява над 50 туристи от Израел при терористичния атентат

120719 BURGAS17 Шофьор на поморийски автобус спасява над 50 туристи от Израел при терористичния атентат

 

 Шофьор на поморийски автобус спасява над 50 туристи от Израел при терористичния атентат

bookmark Шофьор на поморийски автобус спасява над 50 туристи от Израел при терористичния атентатsvejo Шофьор на поморийски автобус спасява над 50 туристи от Израел при терористичния атентатgoogle Шофьор на поморийски автобус спасява над 50 туристи от Израел при терористичния атентатdelicious Шофьор на поморийски автобус спасява над 50 туристи от Израел при терористичния атентатstumbleupon Шофьор на поморийски автобус спасява над 50 туристи от Израел при терористичния атентатfacebook Шофьор на поморийски автобус спасява над 50 туристи от Израел при терористичния атентатСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване