07/20/12 14:50
(http://www.klassa.bg/)

Visa Европа изпрати българския oлимпийски отбор с 3 114 пожелания за успех

Visa Европа изпрати oлимпийския отбор на България за Лондон с 3 114 пожелания за успех, събрани от жителите на София, Пловдив и Варна по време на специална кампания в подкрепа на родните спортисти, oрганизирана съвместно с Българския олимпийски комитет (БОК). Свитъкът с положителни мисли беше връчен днес на представители на българската делегация в рамките на церемонията по изпращане на родните олимпийци. С този жест Visa, глобален спонсор на oлимпийските игри от 1986 г. и на параолимпийските игри от 2002 г., се стреми да засили връзката между атлетите и техните фенове, обединени от желанието за успех.
„Целта на тази инициатива е да свърже атлетите и техните почитатели и да подчертае дългосрочното партньорство на Visa с oлимпийските и на параолимпийските игри като техен основен спонсор. Вярваме, че с тазгодишната ни инициатива в България още веднъж напомнихме на спортистите за огромната подкрепа, на която те винаги могат да разчитат от страна на почитателите си. Ние от Visa се присъединяваме към пожеланията за много успех и победи!“, каза Красимира Райчева, мениджър на Visa Европа за България, при връчването на свитъка с пожелания на Йордан Йовчев, който ще носи българското знаме на церемонията по откриване на игрите.
Като основен спонсор на състезанията, Visa е ексклузивната платежна система на всяко издание на олимпийските и параолимпийските игри. Тази година, за първи път, посетителите на игрите ще могат да извършват както безконтактни, така и традиционни картови разплащания на територията на всички олимпийски съоръжения. Иновативните начини за разплащане, най-вече безконтактните и мобилни разплащания, ще бъдат акцент в представянето на Visa на Олимпийските и Параолимпийските игри в Лондон.
Инициативата, в рамките на която Visa събра пожелания за българските олимпийци, е част от спонсорските прояви на дружеството по цял свят.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване