07/20/12 09:14
(http://www.klassa.bg/)

Министър Вежди Рашидов бе специален гост на старта на радио Бин@р

Министърът на културата Вежди Рашидов бе специален гост на старта на най-новата платформа на БНР – интернет радио бин@р. По време на официалната церемония министър Рашидов заяви : „Каквито кризи да има по света, каквито трагедии да има по света, едно нещо е важно за хората – духовната храна, която е движеща в прогреса и оцеляването ни. Културата и радиото сме с тежки кризисни бюджети, но въпреки всичко, много неща се създават : ремонтираха се театри, училища, музеи. Поздравявам директора на БНР Валери Тодоров за това, че в трудни условия Радиото прави днес своя важна крачка, която доказва, че светът се променя в унисон със очакванията на младите хора, че всички ние живеем в нови модерни измерения. Прави ви чест, че сме сред малкото страни в света, които създават това технологично чудо – интернет радио бин@р, което ще направи комуникацията много по-достъпна за младата аудитория. Сигурен съм в успеха, защото отговаряте на очакванията на хората и на времето. Вярвам, че БНР ще устои през годините, и вътре духът на хората ще бъде вечно жив и обновен! Желая и плавна смяна на поколенията, като запазите традицията и приемствеността! На добър час!”
Генералният директор на БНР Валери Тодоров поздрави екипа на радиото и гостите, дошли специално за старта на медията с думите: „Бн@Р ще позволи да видите радиото и да чуете телевизията, свободно да влезете в света на социалните мрежи, да изграждате свой блог от най-интересното от онова, което притежава радиото като фондове за музика, документалистика, радио театър.

Бин@р е изключителен проект, който е пресечна точка на линейните и нелинейните технологии. Надявам се, че новата програма ще намери много свои почитатели. Ние влизаме в една нова технологична среда. Добре дошли в нея! Успех, напред, нагоре!”


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване