07/20/12 13:52
(http://www.klassa.bg/)

По Animal Planet на 21 юли: Стартира новият сезон на „Котки”

На 21 юли по Animal Planet стартира четвърти сезон на предаването „Котки 101”. Точно в 22:00 часа ще имаме възможността да открием вълнуващи и невероятни факти за едни от най-обичаните и гальовни домашни животни – котките. Ще се запознаем с техните странности в поведението, най-известните екземпляри и техния генетичен произход. Повече информация може да намерите по-долу:
Четвъртият сезон на най-изчерпателната и най-привлекателна енциклопедия за котки отново е на телевизионния екран. От арабската мау и курилския бобтейл до ориенталската двуцветна и европейската късокосместа котка – открийте вълнуващи и невероятни факти за котките, в това число техните странности в поведението, най-известните екземпляри и техния генетичен произход. Запознайте се с котката, която утешава опечалените в погребална агенция за домашни любимци, както и с котката, която има по шест пръста на всяка лапа. Освен това, ще откриете коя домашна котка може би е била първата, опитомена от човека, защо някои котки искат да бъдат крадци и дали наистина котките имат по девет живота. Благодарение на интервюта с различни експерти по животни, видеоматериали и стилизирани снимки „Котки 101“ ни предоставя безпрецедентен поглед към тези толкова обичани животни.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване