07/21/12 17:11
(http://www.klassa.bg/)

Пласидо Доминго издава CD с поп музика

Пласидо Доминго ще издаде първия си албум с поп музика за последните 20 години на 15 октомври, съобщиха испанските медии. Songs ще съдържа парчета, превърнали се в символи на попкултурата през последните 70 години. Това е първият продукт, който Доминго ще пусне на пазара, след като подписа договор със Sony Classical. Голяма част от песните вече са записани, в проекта участва и синът на певеца, Пласидо Доминго Джуниър. В новия диск феновете на големия тенор ще чуят 'Canción para una reina', 'Sous le ciel de Paris' , 'Time After Time', 'La chanson des vieux amants', 'From This Moment On', 'Bésame mucho', 'Parla piu piano', 'Il mio cuore va и други популярни хитове. Доминго ще пее в дует със знаменити попизпълнители.
Пласидо Доминго започва лятно турне на 23 юли с участие на Олимпийските игри в Лондон, Турнето завършва на 22 декември в Прага. Певецът има три концерта в Испания – на 25, 28 и 31 октомври – в театър Маестранса в Севиля с творби на Масне.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване