07/21/12 05:53
(http://radiomilena.com/)

Повишени мерки за сигурност на гари, пристанища, автогари, пощенски станции

231 150x150 Повишени мерки за сигурност на гари, пристанища, автогари, пощенски станции Всички летища, пристанища, пощенски станции, автогари и жп гари в страната да функционират при повишени мерки за сигурност. Това е решил Кризисният щаб към Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, съобщи Агенция Кросс. Взето е решение да отпаднат само част от мерките, които бяха въведени на международните летища след терористичната атака в Бургас.
Поетапно ще отпадне ограничението за пребиваване в зоните за обществен достъп на аерогарите за посрещащите и изпращащите пътниците. Целта е максимално бързо летищата да се върнат към нормален ритъм на работа, за да се избегнат неудобства за пътниците.
Националната компания „Железопътна инфраструктура“ и „Холдинг БДЖ“ ЕАД ще продължат да работят при повишени мерки за сигурност. Екипите на ДАИ патрулират на големите автогари и извършват проверки. Пристанищата също следват указанията на Кризисния щаб.
Повишен е контролът и на пратките в системата на „Български пощи“ ЕАД.

 Повишени мерки за сигурност на гари, пристанища, автогари, пощенски станции

bookmark Повишени мерки за сигурност на гари, пристанища, автогари, пощенски станции svejo Повишени мерки за сигурност на гари, пристанища, автогари, пощенски станции google Повишени мерки за сигурност на гари, пристанища, автогари, пощенски станции delicious Повишени мерки за сигурност на гари, пристанища, автогари, пощенски станции stumbleupon Повишени мерки за сигурност на гари, пристанища, автогари, пощенски станции facebook Повишени мерки за сигурност на гари, пристанища, автогари, пощенски станции Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване