07/27/12 12:04
(http://radiomilena.com/)

Община Поморие спечели нов проект

DSCI4804 150x150 Община Поморие спечели нов проект  Споразумение за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ от Международен фонд “Козлодуй”  беше подписан в София между представители на Европейската банка за възстановяване и развитие, Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, което представлява малките общини и кметовете на София, Бургас, Стара Загора и Пловдив. Община Поморие спечели безмъзмездна финансова помощ от фонд „Козлодуй” на стойност 121 685 евро за енергийна ефективност на МБАЛ – Поморие. От името на Община Поморие заместник-кметът Диана Апостолова получи писмото с одобрение на проектното предложение, което включва подмяна на дограмата, топлоизолиране на покривното пространство и мазетата, както и модернизация на отоплителната система. „Енергийната ефективност е приоритет на правителството. Днес даваме възможност на общините да се възползват от евроепейските средства и в техните бюджети да постъпят свежи пари. На фона на финансовата и икономическата криза, това е изключително голяма помощ, каза премиерът Бойко Борисов. На церемонията по подписване на договорите участваха още министър Делян Добрев и Винс Новак – директор “Ядрена безопасност” в ЕБВР.

 Община Поморие спечели нов проект

bookmark Община Поморие спечели нов проект svejo Община Поморие спечели нов проект google Община Поморие спечели нов проект delicious Община Поморие спечели нов проект stumbleupon Община Поморие спечели нов проект facebook Община Поморие спечели нов проект Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване