07/30/12 17:37
(http://radiomilena.com/)

Нов запис показва лицето на терориста от Сарафово

13 300x210 Нов запис показва лицето на терориста от СарафовоНов запис от охранителни камери дава детайлна яснота за лицето на атентатора в Сарафово. Разследващите засега не казват в кой град е засечено камикадзето и кога.

Според данните, камерата е била от тези, които са монтирани от МВР в зоните за видеонаблюдение и е с добра разделителна способност, предаде БНТ.

Кадрите с образа на терориста са открити през почивните дни. В момента те се използват, за да се завърши с много голяма точност неговата снимка, която се прави по възстановяването на лицето му по време на аутопсията, описания на свидетели и записи от различни охранителни камери.

Тази снимка първо ще бъде пусната за сравнение в базите с данни на Евроатлантическите служби за сигурност, за да се провери дали лицето не е засичано около терористични организации.

Шест души загинаха, след като автобус с израелски туристи бе взривен на летище Сарафово на 18 юли.

МВР обяви, че става въпрос за терористичен акт.

 Нов запис показва лицето на терориста от Сарафово

bookmark Нов запис показва лицето на терориста от Сарафовоsvejo Нов запис показва лицето на терориста от Сарафовоgoogle Нов запис показва лицето на терориста от Сарафовоdelicious Нов запис показва лицето на терориста от Сарафовоstumbleupon Нов запис показва лицето на терориста от Сарафовоfacebook Нов запис показва лицето на терориста от СарафовоСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване