08/05/12 23:24
(http://radiomilena.com/)

Аржентина прекъсна победната ни серия

rrrrrrrr rrrrr 7c181f9d301 150x150 Аржентина прекъсна победната ни серияАржентина спечели мача срещу България с 3:1 гейма в срещата от волейболния турнир на Олимпийските игри в Лондон. Това е първата загуба на националния ни отбор на игрите в Лондон. В отделните части 25:18, 21:25, 25:19 и 25:20. Това е четвъртата среща на националния отбор на игрите в Лондон.   До момента възпитаниците на Найден Найденов спечелиха три победи – над домакина Великобритания, Полша и Австралия и са лидери в групата.   През тази година България и Аржентина се срещнаха 4 пъти в мачове от Световната лига като равносметката е 2 победи за България (3:2, 3:2) и 2 за Аржентина (3:0, 3:1).   Въпреки че имат само една победа на Олимпийския турнир над Австралия с 3:0, „гаучосите” са много сериозен съперник, информира actualno.com.

 Аржентина прекъсна победната ни серия

bookmark Аржентина прекъсна победната ни серияsvejo Аржентина прекъсна победната ни серияgoogle Аржентина прекъсна победната ни серияdelicious Аржентина прекъсна победната ни серияstumbleupon Аржентина прекъсна победната ни серияfacebook Аржентина прекъсна победната ни серияСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване