08/11/12 09:21
(http://radiomilena.com/)

Летни празници на изпятата поезия „Солени ветрове”

soleni 150x150 Летни празници на изпятата поезия „Солени ветрове”На откритата сцена „Охлюва” в Морската градина в Бургас се събраха бардове от цялата страна,  Първата вечер на „Солените ветрове” беше открита от поета Ваньо Въчев. Освен индивидуални изпълнения на поетите с китара имаие и дуети. Днес, от 17.30 часа ще стартира  втората вечер, която ще започне с песни за деца. От 18.00 на сцената ще  излязат бардовете от „Моите песни”. Конкурсната част на празниците започва в 18.45 часа, когато ще бъде даден старт на конкурса за нова песен „Срещу вятъра”.  Час по- късно организаторите са предвидели и време за поезия. Гала- концертът пък е с начален час 20.00.

 Летни празници на изпятата поезия „Солени ветрове”

bookmark Летни празници на изпятата поезия „Солени ветрове”svejo Летни празници на изпятата поезия „Солени ветрове”google Летни празници на изпятата поезия „Солени ветрове”delicious Летни празници на изпятата поезия „Солени ветрове”stumbleupon Летни празници на изпятата поезия „Солени ветрове”facebook Летни празници на изпятата поезия „Солени ветрове”Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване