08/16/12 09:18
(http://radiomilena.com/)

Шофьори, внимавайте: В района на „Петолъчката” се извършват ремонти

Информация за пътуващите от вътрешността на страната към Южното Черноморието и обратно и ползващите пътищата в Ямболска област, предаде агенция КРОСС. Път I – 7 в участъка от пътен възел „Петолъчката” до с. Веселиново е в ремонт – извършват ремонтни дейности върху платното за движение /поставяне на пътни знаци, мантинели, изграждане на тротоари в с. Зимница и др./. Продължава строителството на пътен възел и АМ „Тракия” до с. Зимница, където са ангажирани около 600 тежкотоварни автомобили и друга строителна техника. Интензивно е движението на тежкотоварни автомобили от ГКПП – Лесово към п.в. „Петолъчката” и обратно. Във връзка с прибирането на селскостопанска продукция на пътя има и малогабаритна техника, трактори и пътно превозни средства с животинска тяга, които са опасни в тъмната част на денонощието.

Пътя Ямбол – Средец – Бургас е с нарушена цялост на пътното платно. ОД МВР – Ямбол призовава водачите на МПС да спазват: - пътните знаци и въведените ограничения; - при движение в колона да не извършват рисковани маневри и да се движат на достатъчна дистанция от движещото се пред тях превозно средство; - да управляват със скорост, която е съобразена с пътните условия и им позволява да спират безопасно при възникнал проблем по време на движение.

 Шофьори, внимавайте: В района на „Петолъчката” се извършват ремонти

bookmark Шофьори, внимавайте: В района на „Петолъчката” се извършват ремонти svejo Шофьори, внимавайте: В района на „Петолъчката” се извършват ремонти google Шофьори, внимавайте: В района на „Петолъчката” се извършват ремонти delicious Шофьори, внимавайте: В района на „Петолъчката” се извършват ремонти stumbleupon Шофьори, внимавайте: В района на „Петолъчката” се извършват ремонти facebook Шофьори, внимавайте: В района на „Петолъчката” се извършват ремонти Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване