08/17/12 09:20
(http://radiomilena.com/)

Светът в който живеем през погледа на децата

2222 1024x768 Светът в който живеем през погледа на децата

В Поморие гостува школата по фотография към ОДК Бургас, с ръководител Борислав Пенков по покана на Община Поморие. В изложбената зала в кв.”Свети Георги” са подредени 27 фотографии на 14 деца. Младите фотографи , на възраст между 14 и 18 години, представят чрез фотообектива света, в който живеем – такъв какъвто го виждат техните детските очи. В динамичния за нас хората живот е много трудно да се докоснем лично до красотата. Благодарение на своите умения, малките фотографи са запечатили неуловими мигове и съприкосновения с морската красота Изложбата на ОДК-Бургас може да бъде посетена до края на август.

3333 1024x768 Светът в който живеем през погледа на децата

 Светът в който живеем през погледа на децата

bookmark Светът в който живеем през погледа на децатаsvejo Светът в който живеем през погледа на децатаgoogle Светът в който живеем през погледа на децатаdelicious Светът в който живеем през погледа на децатаstumbleupon Светът в който живеем през погледа на децатаfacebook Светът в който живеем през погледа на децатаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване