08/20/12 13:02
(http://www.klassa.bg/)

Sitecore придоби собственост в българо-датската компания Komfo

Sitecore, международен лидер в сферата на софтуера за онлайн маркетинг и управление на уебсайтове, инвестира в българо-датската компания Komfo и придоби миноритарен дял от нея (large minority), съобщиха от Komfo. Сумата по сделката остава неоповестена.
„Стратегическото партньорство с компания от ранга на Sitecore е естествена следваща стъпка в разрастването на Komfo в международен мащаб“, коментира Ивайло Христов, един от основателите на Komfo. „Сигурен съм, че знанието и опита, които ще почерпим един от друг, ще  доведат до създаването на още по-добри продукти, които да посрещнат онлайн нуждите на маркетинг и комуникационните специалисти.“
Komfo е ИТ компания, създател на най-известната в Скандинавските страни система за управление на присъствието на компаниите в социалните мрежи, наречена Komfo Platform.  Чрез платформата компаниите могат да създават лесно и бързо интересни приложения във Facebook, да планират и управляват ефективно комуникацията си във Facebook и Twitter, както и да измерват и сравняват реалистично резултатите си в социалните мрежи с тези на конкурецията. Чрез интеграцията на Komfo Platform и продуктите за онлайн маркетинг на Sitecore, маркетинг специалистите вече ще могат да изучават поведението на клиентите си във Facebook и другите социални мрежи, както и да управляват успешно присъствието си онлайн. Със софтуера на Sitecore към момента са създадени над 32 000 сайта, а сред клиентите им са едни от най-големите компании (попадащи в класациите  Fortune 500 и FT 1000), правителствени организации, НПО и образователни институции.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване