08/20/12 14:53
(http://radiomilena.com/)

Загорял германец пусна ток на съпругата си: не искала да прави секс с него

6c031cca396a6d131788cef89f47340a 300x182 Загорял германец пусна ток на съпругата си: не искала да прави секс с него42-годишен германец насмалко щял да убие съпругата си, която през последните… 2 години упорито отказвала да прави секс с него. Това твърди портала „Скай“.

Ядосан от постоянните „откази“ една вечер 42-годишния Тимо решил да действа радикално. Той влязъл в спалнята им носейки електрически кабел, с който смятал да умъртви изгората си. В момента в който натиснал копчето за пускане на тока, брачната му половинка било мощно разтърсена от токовия удар. Тя започнала неистово да крещи цялата „трептяща“ от силата на тока. Все пак жената имала късмет и успяла по някакъв начин да изключи електрическото напрежение преди да бъде буквално изпепелена.

След това последвал бурен семеен скандал, след който Тим излязъл от дома, а тя побързала да повика полиция.

В последствие се установило, че германеца е искал да ликвидира съпругата си с устройство, с което обикновенно се убиват прасетата в кланиците, непосредствено преди да бъдат заклани./КРОСС/

 Загорял германец пусна ток на съпругата си: не искала да прави секс с него

bookmark Загорял германец пусна ток на съпругата си: не искала да прави секс с негоsvejo Загорял германец пусна ток на съпругата си: не искала да прави секс с негоgoogle Загорял германец пусна ток на съпругата си: не искала да прави секс с негоdelicious Загорял германец пусна ток на съпругата си: не искала да прави секс с негоstumbleupon Загорял германец пусна ток на съпругата си: не искала да прави секс с негоfacebook Загорял германец пусна ток на съпругата си: не искала да прави секс с негоСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване