08/22/12 12:24
(http://radiomilena.com/)

Кастинг за култовия сериал на БНТ „Под прикритие”.

eb5a8c08ad1 150x150 Кастинг за култовия сериал на БНТ „Под прикритие”. Южният плаж в курорта Слънчев бряг ще приеме всички, които смятат че могат да бъдат част от новия сезон на култовия сериал на БНТ „Под прикритие”. Един от най-успешните български филми започва снимките за своя трети сезон от Какао Бийч. Там на 24 август /петък/ от 18.00 часа в култовото заведение Bedroom beach ще се проведе кастингът за статисти, които ще покажат актьорските си умения. Ще се набират мъже и жени от 18 до 45 години, като ще има и специални статисти, които ще участват и с реплики. Избраните кандидати ще трябва да са в района на Слънчев бряг от 27 август до 3 септември. Хората от Бургаски регион също могат да станат част от хитовия сериал. Прослушването за статисти ще бъде проведено на 25 август (събота) от 18.00 часа в кафе “The Face” на ул. Сан Стефано 62? – Бургаски свободен университет.

 Кастинг за култовия сериал на БНТ „Под прикритие”.

bookmark Кастинг за култовия сериал на БНТ „Под прикритие”.svejo Кастинг за култовия сериал на БНТ „Под прикритие”.google Кастинг за култовия сериал на БНТ „Под прикритие”.delicious Кастинг за култовия сериал на БНТ „Под прикритие”.stumbleupon Кастинг за култовия сериал на БНТ „Под прикритие”.facebook Кастинг за култовия сериал на БНТ „Под прикритие”.Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване