08/27/12 16:31
(http://www.klassa.bg/)

Запалиха кола на митничар в столицата

Автомобил на митнически служител е бил опожарен в столичния квартал “Банишора“ по време на акция срещу обек, който е използван като депо за нелегално внесени цигари. Това  съобщиха от Агенция “Митници”.  Служителите отишли на адреса след като получили информация , че предстои складът за бъде “зареден” с цигари без бандерол. Но тъй като дори необозначените като митнически служебни автомобили са разпознаваеми от контрабандистите, митничарите отишли на наблюдение с личните си коли.  Един от служителите паркирал колата си на около 80 метра от обекта и се отдалечил, но след час видял пламъци в района. Когато отишъл на мястото, автомобилът марка „Опел“ бил изгорял напълно.  Според данни на митничарите, лицата, наели въпросният имот принадлежат към т.н. Омурташка група, която контролира търговията с нелегални цигари на Женския пазар в София.
Въпреки опитът за сплашване и саморазправа с оперативни служители, митничарите от Митница Столична  в понеделник продължиха със специализирана акция на Женския пазар. При нея  е разкрито депо с над 20 00 къса цигари без бандерол. Открити са пистолет и белезници.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване