09/02/12 11:12
(http://radiomilena.com/)

Бизнесмен награди медалистите на ЮАР с крави

krava 300x182 Бизнесмен награди медалистите на ЮАР с кравиМедалистите на Република Южна Африка от Олимпийските игри в Лондон получиха като подарък жива крава, предаде „Франс прес“, позовавайки се на публикация в днешния брой на местния всекидневник Беелд. Една крава струва 7000 ранда (700 евро).

Нетрадиционният подарък е от бизнесмена Ян Сканел, наричан Ян Браай или Ян Барбекюто, който е решил да събере всички южноафриканци около барбекю (браай) на 24 септември – неработен ден, посветен на културното наследство на Южна Африка.

Всеки един от олимпийските шампиони в гребането на четворка-лека категория от Лондон-2012, има право на отделна крава, или на нейния еквивалент в живо месо. Гребецът Сизве Ндлову, единственият тъмнокож, спечелил златен олимпийски медал, избра жива крава, която ще живее в имението на негов прятел. Плувецът Камерон ван дер Бург, олимпийски шампион на 100 метра, предпочете 140 килограма сухо месо. Колкото до Чад льо Клос, олимпйски шампион на 200 метра бътерфлай, той още не е решил какво ще прави със своята крава./КРОСС/

 Бизнесмен награди медалистите на ЮАР с крави

bookmark Бизнесмен награди медалистите на ЮАР с кравиsvejo Бизнесмен награди медалистите на ЮАР с кравиgoogle Бизнесмен награди медалистите на ЮАР с кравиdelicious Бизнесмен награди медалистите на ЮАР с кравиstumbleupon Бизнесмен награди медалистите на ЮАР с кравиfacebook Бизнесмен награди медалистите на ЮАР с кравиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване