09/05/12 09:57
(http://radiomilena.com/)

Поморие ще отбележи 127 години от Съединението на България

Националният празник – „6-ти септември“ ще бъде отбелязан и в Поморие, съобщиха от общината. Той ще започне със заупокойна молитва пред паметната плоча на участниците в борбата за Национално освобождениев  от 11.00 часа, след което ще бъдат положени венци и цветя.
Празникът ще продължи и в късния следобед от 16 часа с детски купон на плажа пред къмпинг „Дияна“, намиращ се на изхода за Бургас. Децата ще могат да покажат своя талант в рисуването, затова е необходимо да си носят четки и боички.
От 20.00 ч. на централния площад ще се състои концет на талантите на Поморие.

Тази година страната ни почита 127 години от едно от най-важните събития в историята ни – Съединението на Княжество България и Източна Румелия.

 Поморие ще отбележи 127 години от Съединението на България

bookmark Поморие ще отбележи 127 години от Съединението на Българияsvejo Поморие ще отбележи 127 години от Съединението на Българияgoogle Поморие ще отбележи 127 години от Съединението на Българияdelicious Поморие ще отбележи 127 години от Съединението на Българияstumbleupon Поморие ще отбележи 127 години от Съединението на Българияfacebook Поморие ще отбележи 127 години от Съединението на БългарияСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване