09/10/12 22:45
(http://www.klassa.bg/)

Google стартира Google Engage за агенции в България

Google има удоволствието да представи „Google Engage за агенции” - безплатна програма, създадена да образова и подкрепя всички компании, които помагат на своите клиенти да се развиват онлайн.

Google Engage започва работа за първи път в България. Програмата е създадена да отговори на специфичните нужди в сферата на интернет маркетинга на уеб специалисти и агенции в динамичната Интернет среда. Подкрепата на Google варира от безплатни обучения и допълнителни образователни ресурси, до специални материали и презентации, които могат да спомогнат за по-ефективен маркетинг и продажби, включително промоционални ваучери, с които да подкрепят усилията на уеб професионалистите да демонстрират възможностите на интернет рекламата на своите клиенти и така да спечелят нов бизнес. Всички желаещи могат лесно да се възползват от възможностите на програмата като се регистрират безплатно на: https://google-engage.appspot.com/bg/

„Ние в Google сме отдадени на каузата за успеха на дигитална икономика и вярваме, че помощта за малкия и среден бизнес, да навлезе в Интернет пространството, е основен фактор за неговия успех. Интернет предоставя възможности на предприемачите да развият своя бизнес, да предлагат продуктите и услугите си на други пазари, и да се присъединят към разрастващата се глобална икономика.” каза Бранимир Йосифов, Маркетинг мениджър на Google за България “В същото време сме наясно, че голям брой малки и средни компании в страната вече разчитат на уеб професионалисти и агенции, за да създават и да управляват тяхното онлайн присъствие и за да подкрепим техните усилия в сферата на дигиталния маркетинг, стартирахме програмата Google Engage за агенции и в България”, допълни Йосифов.

Google Engage ще бъде официално представена в България на 27-ми септември, в София с еднодневен семинар, в който ще могат да се включат регистриралите се в програмата. На него ще присъстват и експерти и лектори на Google, както и международни рекламни агенции от страни, в които програмата вече е стартирала.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване