09/11/12 17:19
(http://www.klassa.bg/)

Денят на малките и големи таланти

28 септември - петък - 18,00 ч. Старт на инициативата „Вярвам в теб!". Започва с много музика и любими изпълнители, чиито имена запазваме до голямото начало. Забавата ще продължи чак до 22.00 часа, а финалът й си заслужава да се види

29 септември г. - събота - 10,00 ч. Началото на мини-олимпийските игри под мотото „Всички деца имат право на игра!". В годината на грандиозната световна спортна надпревара в Лондон - Олимпийските и Параолимпийските игри - 2012, обединили вниманието в общ отбор на хората от целия свят, ще дадем воля на родители и деца да се забавляват до захлас с популярни и нестандартни игри под зоркото око на опитни капитани. Под секрет ще Ви кажем, че сте ги виждали или вече сте чували за тях. Щедър награден фонд с подаръци е предвиден за активните спортисти. Модно ревю. Художестени занаяти. Дворец на „Високия скок". Акробатични номера. Кучешки атракцион. Музика, танци и аниматори. Това е за всички онези, които няма да успеят да се включат в нашите отбори, но ще могат да се повеселят на воля.

30 септември - неделя - 10,00 ч. Това е денят на малките големи таланти! Сцената от нас, гласът, танцът или театралната изява от Вас.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване