09/11/12 14:44
(http://radiomilena.com/)

Младежи ще играят уличен спектакъл в Поморие и Каблешково

111 300x236 Младежи ще играят уличен спектакъл в Поморие и Каблешково21 участници ще работят с френски артист, с помощта на когото ще усвоят нови артистични похвати и ще развият креативни умения. Младежи от България и Франция ще се включат в реализирането на проекта „Твоите идеи, твоят свят” на сдружение “ФАР” – Бургас и френската асоциация „Буйон кюб“.

Продукт на семинара ще бъде иновативен уличен спектакъл, който младежите ще имат възможността да презентират пред местната общност. Спектакълът ще се играе на 13 септември от 12 ч. на традиционния пазар в Каблешково, на 14 септември от 17 ч. при читалище “Светлина” в квартал “Св. Георги” и от 18.30 ч на централната улица в Поморие, съобщиха от общината.

Целта на артистичното събитие  е запознаване с нови форми на социална изява и комуникация като по този начин стимулира гражданското участие и активността на младите хора,  допринaсяне за оживлението на по-малките населени места, привличайки вниманието на младите хора и въвличайки в подобен род изяви местното население и местните структури на културата.

Проектът е финансиран от програмата „Младежта в действие” на Европейската комисия, администрирана в България от Национален център «Европейски младежки програми и инициативи» и се осъществява с подкрепата на община Поморие, кметство Каблешково, читалищата “Просвета” и “Светлина” – гр. Поморие

 Младежи ще играят уличен спектакъл в Поморие и Каблешково

bookmark Младежи ще играят уличен спектакъл в Поморие и Каблешковоsvejo Младежи ще играят уличен спектакъл в Поморие и Каблешковоgoogle Младежи ще играят уличен спектакъл в Поморие и Каблешковоdelicious Младежи ще играят уличен спектакъл в Поморие и Каблешковоstumbleupon Младежи ще играят уличен спектакъл в Поморие и Каблешковоfacebook Младежи ще играят уличен спектакъл в Поморие и КаблешковоСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване