09/18/12 09:24
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Крадци опитаха да изтръгнат цял банкомат в София

СДВР издирва мъж, източвал банкомати. Снимка: МВР СДВР издирва мъж, източвал банкомати. Снимка: МВР

В 4.20 часа снощи в столичния кв. „Банишора“ е направен опит за кражба на банкомат. От СДВР потвърдиха случая, но за момента повече подробности не се дават.

По информация на OFFNews.bg крадците се опитали да изтръгнат банкомата с вериги. Опитът им обаче се провалил, защото те попаднали на полицейски патрул. Задържани са двама души.

В същото време от СДВР разпространиха снимки на мъж, който е заподозрян в източването на банкомати в София. По информация на сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при столичната полиция, през май тази година мъжът няколко пъти е теглил неправомерно пари. За момента открадната сума не се уточнява. 

Самоличността на мъжа не е установена. От полицията молят за съдействие всеки, който има някаква информация. За целта бяха публикувани негови снимки от камера на банкомат в София. Камерата е уловила мъжа докато тегли пари от банкомат на 13 май.

 

The post Крадци опитаха да изтръгнат цял банкомат в София appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване